Verzenden&retouren

Verzending en Retouren

Verzending

Wij weten hoe leuk het is om snel je spullen in huis te hebben. Daarom sturen wij jouw bestelling dezelfde werkdag nog op als je voor 18.00 uur bestelt. Bestel je na 18.00 uur, dan gaat je pakket de volgende werkdag op de post. Wij verzenden alles via DHL, dus snel en professioneel.  In 90% van de gevallen heb je het de volgende dag in huis! Niet aanwezig? Dan doet PostNL 3 extra afleverpogingen. Na 3 pogingen kun je het pakket bij een afhaalpunt in de buurt ophalen. Je ontvangt hiervan bericht in de brievenbus.


De voordelen van verzending door Carnavaltoppers

  •          Op werkdagen vóór 18.00 uur besteld, morgen in huis!
  •          Slechts €6,95 per verzending, ongeacht gewicht of omvang.
  •          Gratis verzending vanaf €50,00!
  •          Tot 3 afleverpogingen bij afwezigheid + de mogelijkheid het pakket tussentijds af te halen of op een ander adres te laten bezorgen!
  •          Levering via DHL, dus snel en betrouwbaar.

Retouren

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet blij bent met het kostuum en/of de accessoires die je ontvangt.
Je vindt het niet mooi, het zit niet lekker of we hebben ons een keer vergist en je het verkeerde artikel toegestuurd. Bij Carnavaltoppers  is het geen punt als je jouw bestelling terugstuurt. Dat kan altijd binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling (deze termijn gaat op de eerstvolgende dag na aflevering van de bestelling in), mits ongedragen en netjes in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Passen mag natuurlijk wel.

Lees alsjeblieft onderstaande instructies voor het retourneren aandachtig door.

Is het kostuum te groot/klein of ben je er niet tevreden over? 
Als je het artikel wilt ruilen voor een andere maat of product, bestel deze dan simpelweg opnieuw op
http://www.carnavaltoppers.nl/. Je hebt de juiste maat dan het snelst in huis. 

Het artikel dat je wilt terugsturen dient indien redelijkerwijs mogelijk compleet en netjes in onbeschadigde verpakking te zitten
 inclusief informatiekaart (de kartonnen kaart met productinformatie en foto). Deze informatiekaart zit los in de verpakking, dus passen is geen probleem. Als je meer doet met de producten dan enkel het beoordelen ervan (dat wat nodig is om te kijken of je de producten wil houden) en daardoor schade aan het product(en) ontstaat dan ben je als klant voor deze waardevermindering aansprakelijk. Je mag de producten dus beoordelen/gebruiken zoals dat in een winkel ook mogelijk is. Je kunt voor het retourneren gewoon de doos gebruiken die je van ons hebt ontvangen. Stuur de factuur (of een kopie) mee, anders kunnen we de afzender niet achterhalen! 

Je kan jouw aankoop herroepen door ons op een duidelijke manier te laten weten dat je dat wil. Dat kan door middel van een  mailtje of het terugsturen van het product waarbij je duidelijk maakt dat je jouw aankoop wil herroepen. Dat kan natuurlijk ook met het Europese modelformulier dat je als Bijlage I bij onze Algemene Voorwaarden treft, maar dit formulier is niet verplicht.
 

We verzoeken je vrijblijvend om op de factuur de reden voor het retourneren te vermelden (niet verplicht). De directe kosten voor het retour zenden worden niet vergoed: zo houden wij de verzendkosten betaalbaar. Na het moment van herroepen heb je overigens nog 14 dagen om de producten terug te zenden. Je ontvangt jouw volledige aankoopbedrag (incl. Verzendkosten) dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na het moment van herroepen terug.
Stuur de producten terug naar:
 

Retouren:  Carnavaltoppers
 
Arnoud van Gelderweg 83
5434  CV  GRAVE
 

Let op: Panty’s, pruiken, snorren, baarden en andere soorten beharing die uit de verpakking zijn gehaald mogen vanwege hygienische redenen niet worden geruild of geretourneerd. Deze artikelen worden verzegeld verzonden en kunnen niet geretourneerd worden indien de verzegeling verbroken is. 

Product(en) defect, incompleet of verkeerd geleverd?
 
Onze excuses dat dit door onze kwaliteitscontrole is geglipt! Om jou zo goed mogelijk te helpen is het van belang dat je binnen 7 dagen  een e-mail stuurt naar
 info@Lenyvankempen.nl. Vermeld hierin het bestelnummer en de beschrijving van het probleem (bij defecten graag met een duidelijke foto). 

Producten te laat aangekomen?
 
Mocht jouw bestelling onverhoopt te laat aankomen voor jouw feest, dan kun je het pakket het beste ongeopend terugsturen. We hoeven dan namelijk geen kwaliteitscontrole te doen, waardoor je het aankoopbedrag sneller terug ontvangt. Uiteraard storten we het volledige aankoopbedrag terug. Je bent zelf echter verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren.
 

Natuurlijk zullen we altijd proberen je tevreden te stellen en je indien gewenst snel van een vervangend product te voorzien, zodat je wel goed voor de dag komt op jouw feest. Want dáár gaat het natuurlijk om!